Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bagolyirtás - szállás képes leírás - Mátra.tlap.hu
részletek »

Bagolyirtás - szállás - Mátra.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: matra.tlap.hu » Bagolyirtás - szállás
Keresés
Találatok száma - 5 db
4Évszak Vendégház

4Évszak Vendégház

Túrázók, kerékpárosok, kirándulók, motorosok,családok, baráti közösségek, erdei iskolák kedvenc tanyája. Olcsó szálláslehetőség 30-35 főig. Zárt parkoló, bográcsozási lehetőség és teakonyha van. Érdeklődni: a 37/ 376053 vagy a 70/ 5124332 telefonszámon lehet. KUTYA HOZHATÓ!

BM Andezit Üdülőszálló

BM Andezit Üdülőszálló

Ez a szálláshely nem kérte oldalunkon a bővebb megjelenést, így nincs több információnk róla. Kérdéseivel illetve foglalásával az alábbi link segítségével közvetlenül a szálláshelyhez fordulhat: Érdeklődés, ajánlatkérés szállásfoglalás itt.

Mátraszíve apartmanház

Mátraszíve apartmanház

Apartman házunkat a festőien szép Felső Mátra 835 m magasan fekvő üdülő falujában építettük fel, és 2011. Július 1.-én nyitottuk meg. 19 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas. Az Apartman ház előtt gyeprácsos parkoló található, 5 autó számára. Az építés során a legkorszerűbb, minőségi anyagokat használtuk, mely eredményeként egy kényelmes, hangulatos vendéglátóhely létesült. Az első szinten korszerű és látványos finn szaunát alakítottunk ki, mely, a nagyteljesítményű szauna kályhával gyorsan felmelegszik. A második szinten, a többfunkciós különterem kitűnően alkalmas: családok együttes étkezése baráti és társas összejövetelek céges továbbképzések konferenciák és rendezvények megtartására A különterem egy sarkában, a rég lebontott házból fennmaradt emléktárgyak adnak egy kis ízelítőt, a régi falusi világ hangulatából. A kertben szabadtéri grillezőn mehet a sütés-főzés, a gyerekek részére játszóteret építettünk, mászó- várral, hintákkal, csúszdával és homokozóval. A tavasszal elkészülő lengőteke pálya és a fedett szaletli kellemes szórakozást nyújt majd a felnőttek részére.

Stella Üdülő

Stella Üdülő

Aki igyekszik kerülni a tömeget, szereti a jó levegőt, a szép tájakat, a madarak énekét, és szeretetteljes, házias vendéglátásra, ízekre vágyik, annak ideális kikapcsolódásra kínál lehetőséget a Mátra egyik legmagasabb pontján, több mint nyolcszáz méter magasan lévő bagolyirtási Stella egyházi üdülő. Évről évre visszatérő vendégeik számos nagycsalád, idősek, papok és iskolai táborozók.

Üdülőszálló Bagolyirtás

Üdülőszálló Bagolyirtás

9 kétcsillagos szobánk és egy apartmanunk zuhanyzóval, televízióval felszerelt, 5 egycsillagos szobánk mosdóval rendelkezik, a zuhanyzó és WC a folyosón található. Szállónk télen és nyáron egyaránt kitűnő kiindulópontja természetjáró túráknak, a szubalpin klíma jótékony hatással van a légzőszervekre.

Tuti menü